КОНТРАКТ НА 3 РОКИ

⯑ Міському голові рекомендовано заключити контракт на 3 роки з Миколою МОГИЛЕВСЬКИМ, який сьогодні пройшов конкурсний відбір на посаду директора КП «Баницьке».
⯑ 46-річний М.Могилевський уже три роки обіймав цю посаду і був єдиним, хто подав документи на конкурс.
Комунальне підприємство опікується водопостачанням і водовідведенням у 4 старостинських округах, послуги отримують 955 домогосподарств.
banychi
Бачення кандидата щодо розвитку КП чіткі: треба розширювати перелік послуг. Це може бути і обслуговування вуличного освітлення, і чищення шахтних колодязів, утримання кладовищ у селах у належному стані, збір і вивезення побутових відходів. Але все упирається у відсутність власних коштів. «Зараз у нас тариф 12,25 грн за воду. Ми розраховуємо на ці надходження, а насправді життя вносить корективи… Тільки за минулий рік у нас відмінусовалось 28 будинків, бо люди помирають. За нашими даними, 349 громадян зареєстровані у селах, але фактично там не проживають, відповідно, за воду не платять. Баницький кар’єр останні роки не бере воду для виробництва… Тому нам і треба розширювати послуги», - поінформував він.
⯑ На балансі КП «Баницьке» 18 веж водогонів, свердловин і насосів у селах Баничі, Будищі, Мацкове, Перемога, Семенівка, Некрасове, Уздиця, Вікторове. Працюють з абонентами і обслуговують мережу 8 співробітників.

 

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області