ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

В день, коли спускається
Микола з небес,
Все навколо змінюється,
Сповнений світ чудес.
 sv m
У відділенні «Центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю» КУ ЦНСП Глухівської міської ради чудеса тривають. Самим перший зимовим святом з довгої їх низки можна сміливо вважати День Святого Миколая, день покровителя дітей і мандрівників. Православні християни відмічають цей день 19 грудня. З незапам'ятних часів напередодні свята в дитячі черевички, виставлені біля порогу, або ж прямо під подушку кладуть цукерки і подарунки.
sv m1
Традиційно в цей світлий день з подарунками до відділення завітали почесні гості: міський голова Надія Вайло, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Лариса Громак, начальник відділу обслуговування громадян №5 (сервісний центр) головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області Оксана Лебеденко.  
sv m2
Надія Олексіївна привітала всіх присутніх зі святом, побажав міцного здоров’я , добробуту та мирного неба над головами, а також вручила подарунки від  Андрія Леонідовича Деркача, народного депутата України та міської ради. 
Свято для дітей проходило в два етапи, спочатку присутніх розважали педагоги реабілітаційного відділення, а потім діти занурились у казкову атмосферу, яку підготували вихованці  театрального гуртка «Планета мрії» МЦПО (керівник А. Трофименко).
Ігри, естафети, танці, пісні звучали   в нашому залі. Дитячого сміху і радості не було меж! Особливо раді наші вихованці солодким подарункам, які вручили почесні гості.
sv m4
На цьому сюрпризи не закінчились студенти ВСП «Глухівського агротехнічного фахового коледжу Сумського НАУ» подарували розвиваючі ігри та іграшки для дітей.  
Низький уклін і величезна подяка всім за небайдужість та участь в житті дітей нашої установи!

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області