ЯК ВАКЦИНУВАТИСЬ У ГЛУХОВІ

☝☝ Ви знаєте, куди телефонувати, щоб записатись на щеплення від коронавірусу? Номер телефону – в кінці тексту!
v gl
⚡ Міський голова Надія ВАЙЛО закликала керівників структурних підрозділів, різних установ і організацій міста включитись активно в кампанію вакцинування, в тому числі пояснювати у колективах необхідність щеплень від коронавірусу. Про це йшла мова сьогодні на нараді у міській раді.
Зокрема, голова громади наголосила, що світ готується до наступної хвилі пандемії, яку прогнозують вже на початку осені, і подбати про своє здоров’я ще є час. «У Глухові достатньо вакцини, все безкоштовно, щепитись можуть усі бажаючі. Звісно, це справа добровільна, змушувати нікого не маємо права, але роз’яснювати і подавати приклад – зобов’язані», - сказала вона.
⯑‍⯑ За інформацією головного лікаря ЦПМСД Лариси ФЕДОРЯКО, станом на 12 серпня вже щеплено 2941 людина, вона також наголосила на тому, що можливий виїзд медиків прямо в організовані колективи, наприклад, у школи, на підприємства тощо.
⯑‍⯑ Статистику про перебіг хвороби, смертельні випадки і постковідний синдром озвучила Марина МАТВІЄНКО, завідуюча Глухівського відділу обласного лабораторного центру.
✅ Щодо ситуації на Глухівщині із коронавірусом, то вона перестає бути райдужною. Так, після затишшя останні два місяці (реєструвались поодиноі випадкі хвороби) маємо відчутний сплеск: на сьогодні 25 активних хворих.
Нагадаємо, щоб записатись на вакцинацію, треба звертатись до сімейного лікаря або телефонувати до реєстратури Глухівського ЦПМСД за тел.096-451-32-03
Якщо ви бажаєте вакцинуватись колективно, то продивіться вимоги до приміщення, де планується щеплення ⬇⬇⬇
v gl 1

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області