ЗВИКАЙМО ДО НОВОЇ ПОЛІКЛІНІКИ

⯑ А ви вже були в оновленому поліклінічному відділенні? Знаєте, що тепер усі вузькі спеціалісти ведуть прийом в одному місці? І навіть рентген можна зробити тут же?
p 0908
Нарешті, поліклінічне відділення Глухівської міської лікарні більш-менш облаштувалось у новому приміщенні: після року тісняви, двох місяців ремонту тепер і медикам, і пацієнтам комфортно і зручно. Своїми силами і за власні кошти зроблено ремонт, загальна площа поліклініки тепер становить близько 300 квадратних метрів.
⯑✅ Завідуюча поліклінічним відділенням Ніна ДУБІНІНА показує всі кабінети: десь робили перепланування, скрізь замінили повністю вікна, встановили сучасні економні світильники, пофарбували стіни та поклеїли нові шпалери. До кожного кабінету спеціалісти водоканалу підвели воду.
p 0908 2
- Зверніть увагу на нові лавки для очікування! Ніби дрібниця, а без них ніяк. На минулому тижні ми отримали їх у подарунок від приватного підприємця Володимира Довгаля, щоб пацієнтам зручно було чекати. Дякуємо всім, хто допомагав! Зроблено багато, але у нас ще є плани: треба облаштовувати вхід і те крило, де реєстратура, – говорить вона.
Директор КНП «Глухівська міська лікарня» Валентина БАРАХОВИЧ повідомила, що на закупівлю будматеріалів, фарби тощо пішло близько 100 тисяч гривень, а роботи виконували працівники лікарні. Вона нагадала, що рік назад на територію лікарні переїхали всі вузькі спеціалісти, які приймали у колишній поліклініці по Києво-Московській, де залишились тільки сімейні лікарі. Довелось тіснитись на першому і другому поверсі пологового, місця всім не вистачало, деякі лікарі приймали у колишній дитячій поліклініці. І це було незручно хворим: карточку брали в поліклініці, а якщо потрібен травматолог, іди в інше приміщення. Рентген робили у стаціонарі, а коли ж необхідна консультація хірурга – поверталися назад.
p 0908 1
Весною міська влада знайшла для терцентру, який орендував частину першого поверху пологового, нове приміщення. А лікарня почала ремонт.
- Ми намагались продумати все так, щоб пацієнтам було зручно. Ми запустили рентген-апарат, який потребував ремонту, і тепер від кабінету травматолога до нього метрів десять! Обстеження на апараті ЕКГ теж роблять тут, за день кардіограму проходять 15-20 пацієнтів, – говорить В.Барахович.
☝️⯑‍⯑ У поліклінічному відділенні скоро також буде прийом лікаря-кардіолога, запрацює і додатковий кабінет дитячого стоматолога, для якого вже придбали апаратуру.
pngwing.com 1

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області