ВСІ ДІТИ МАЮТЬ ПРАВА – ТИ ТЕЖ!

Кожен народ любить свою Батьківщину, робить усе для процвітання своєї держави, для її слави, свободи, незалежності. А ми живемо в Україні, волелюбній, мирній державі, і теж усім серцем любимо нашу милу, дорогу країну, хочемо, щоб вона стала процвітаючою, сильною, завжди була вільною і незалежною, бо всі ми громадяни нашої Вітчизни, патріоти, люблячі сини і дочки України.
ter141

14 травня 2021року на базі загальноосвітньої  школи №2 фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради Мухою Оленою була проведена акція: « Всі діти мають права – ти теж». На початку акції Муха О.О. ознайомила учнів з послугами відділення, які надаються. В ході акції окремо зупинилися на таких поняттях як права, обов’язки та правила поведінки.
Була проведена робота за презентацією з теми. Потім діти розділилися на дві команди і на стікерах-ягодах писали права та обов’язки, а потім створили плакат «Права та обов’язки». Наприкінці акції всім учасникам заходу були роздані буклети з даної тематики  та були підведені підсумки, що у кожної людини є права й великі обов’язки. Права і обов’язки записані у Конституції. Якщо людина не лише користується наданими їй правами, а й виконує свої обов’язки, то вона – справжній громадянин.


За інформацією КУ «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області