Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України

13 травня 2021 року в приміщенні Глухівської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості  відбувся семінар з орієнтації на Службу в Збройних Силах України. В заході взяв участь військовий комісар Глухівського об’єднаного міського територіального  центру комплектування та соціальної підтримки  підполковник  С. І. Харченко.
На початку  заходу фахівці Глухівської міськрайонної філії розповіли про стан ринку праці в регіоні, ознайомили з послугами, які надає служба зайнятості та наголосили, що служба в Збройних Силах України за контрактом може вирішити питання працевлаштування безробітних з достойним рівнем оплати праці.
У свою чергу Сергій Іванович докладно розповів шукачам роботи про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом та в резерв Збройних Сил України, ознайомив з основними вимогами до посад та пільгами і гарантіями для військовослужбовців за контрактом.
За більш детальною інформацією, що стосується проходження військової служби за контрактом присутнім рекомендовано звертатись за адресою: місто Глухів, вул. Києво-Московська, 31.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області