В.Підлісний: «В арсеналі обласної служби зайнятості чимало важелів, які сприяють пошуку роботи тим, хто її потребує»

Днями на базі Сумського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся випуск слухачів з професії «Електрогазозварник».
Комісія з представників роботодавця Тетяна Біловодська - начальник ДНП (департамент навчання персоналу) та Євгеній Яковенко - начальник технологічного бюро управління головного зварника АТ «СМНВО-Інжиніринг» відмітили ґрунтовну підготовку слухачів та запропонували роботу на своєму підприємстві.

01652942 7df92505 1

- В арсеналі обласної служби зайнятості чимало важелів, які сприяють пошуку роботи тим, хто її потребує, - розповідає директор обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. - Тисячі жителів Сумщини набули нових спеціальностей у Сумському центрі професійно-технічної освіти, що діє при службі зайнятості. Причому, ці професії затребувані на ринку праці нашої області. Майже всі, хто навчався, працевлаштовані. Через лічені дні до навчання приступають групи електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування, електрогазозварників, продавців продовольчих та непродовольчих товарів, кухарів та бджолярів. Для зручності навчання організовуємо не лише в обласному центрі, а й на базі Хоружівського відділення ЦПТО Недригайлівського району.
Серед безробітних попитом користуються курси цільового призначення. У лютому цього року, приміром, вони діють майже в кожному районі нашої області.

 

 
 
gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області