З 01 січня 2022 року розпочалася кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2021 року.

Загальне декларування доходів громадян - давня практика, поширена у всьому світі. Це необхідна умова для підвищення рівня податкової культури та фінансової освіти в суспільстві.
Одним з головних суспільних завдань органів влади є належне фінансування соціальних видатків та розвиток інфраструктури міст, сіл, селищ та об'єднаних територіальних громад. Виконання цього важливого завдання неможливе без досягнення високого рівня добровільного виконання обов'язків щодо сплати податків суб'єктами господарської діяльності. та громадянами. Це, у свою чергу, безпосередньо залежить від обізнаності громадян про важливість виконання цього обов'язку. Зокрема, через розміщення соціальної реклами з цієї тематики на усіх доступних інформаційних носіях.
Щороку Головне управління ДПС у Сумській області звертається до очільників об'єднаних територіальних громад з метою активізації співпраці між органами влади в цьому важливому питанні. Професіоналізм. та якісна робота фахівців податкової служби дозволяє забезпечити максимально ефективне наповнення бюджетів. Зацікавленість лідерів громад та активна позиція керівників органів місцевого самоврядування громади щодо спільно пошуку додаткових резервів наповнення бюджетів - запорука успішності чергової кампанії декларування, як наслідок, своєчасна та у повному обсязі наповнення державного та місцевих бюджетів.
Надавати якісні та доступні послуги на місцях, розвивати території – це важливі та необхідні умови гідного життя людей. Від наповнення місцевого бюджету залежить . реалізація важливих для кожного | мешканця проектів економічного та соціального розвитку території.
Щоб результативно провести кампанію декларування, не допустити використання неоформленої найманої праці й виплати заробітної плати «у конвертах» направляємо відповідну соціальну рекламу з метою її розміщення на офіційних сторінках установи в мережі інтернет, на інформаційних стендах та (у разі можливості) на наявних банерах (сітілайтах) наявних не території адміністративної одиниці.
banner
sitylite

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області