Міжнародний день захисту дітей

У перший літній день в Україні, як і у цілому світі, відзначають чудове і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей.
tc0106 2
Дитинство – це чудова пора надій і сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Діти – це майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні.
З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей працівники Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради  підготували святкову програму.
Працівниками відділення «Центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю» була проведена розважальна програма. Діти танцювали, грали, брали участь в рухливих естафетах, співали, вітали сьогоднішніх іменинників і разом з батьками закарбували радісні моменти у тематичних фотозонах. Не обійшлося без подарунків. Діти отримали позитивні емоції і заряд бадьорості на весь рік.
tc0106
Відділенням соціальної роботи був проведений захід для сімей з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.
Для батьків фахівці провели тренінг «Протидія торгівлі людьми», сьогодні це питання дуже актуально, оскільки  від початку війни з України виїхали мільйони громадян. Однак, не всі розуміють мову країни, в яку вимушені виїжджати; в стані стресу та тривоги люди не завжди можуть оперативно реагувати на події, що відбуваються навколо них. 
Малеча ж мала безліч розваг: був проведений аквагрим та  конкурсно  - разважальна програма. Діти з задоволенням приймали участь в різноманітних іграх, конкурсах, відгадували загадки та намалювали  малюнок на асфальті «Діти України за мир». По закінченню конкурсів всі учасники заходу отримали солодощі.
Кожне свято – це добро, радість і веселощі. Особливо, якщо це свято для дітей.
За інформацією Комунальної установи
«Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області