ЩО ВИРІШИВ ВИКОНКОМ

✅ На засіданні виконкому 1️⃣7️⃣ лютого розглянуто 39 питань. Інформуємо про деякі рішення, детальніше – на офіційному сайті Глухівської міської ради у розділі «Документи»
v16022022
⯑ ПРО ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ
Як повідомила начальник фінуправління Алла ОНИЩЕНКО, доходи бюджету Глухівської міської територіальної громади за 2021 рік склали 313 млн 624 тис. грн або 100,5% до річних показників. Власних доходів загального фонду отримано 182 млн 872 тис.грн, що становить 102,1% до плану. Кредиторська заборгованість відсутня.
Міський голова Надія ВАЙЛО відзначила максимальну реальність планових показників, також звернула увагу, що у порівнянні з 2020 роком власні надходження збільшились на 21%, що становить 32 млн 162 тис.грн.
v160220222
⯑ ГОТУЄТЬСЯ ПРОДАЖ МАЙНА
Затверджено склад аукціонних комісій з продажу об’єктів комунальної власності Глухівської міської ради, що підлягають приватизації.
Ці комісії мають розробити умови продажу об’єктів та подати на затвердження до органу приватизації. Після чого
- нежитлове приміщення заг. площею 11,7 кв.м за адресою м. Глухів, вул.Ціолковського, 6
- нежитлове приміщення заг. площею 27,9 кв.м за адресою м. Глухів, вул.Героїв Крут, 3
- нежитлове приміщення заг. площею 48,4кв.м за адресою м. Глухів, вул.Ціолковського, 3
будуть виставлені на електронні торги.
⯑ СПИСАЛИ РЕНТГЕНІВСЬКУ УСТАНОВКУ
Виконком надав дозвіл на списання рентгенустановки 1985 року випуску. Як повідомила директор Глухівської міської лікарні Валентина БАРАХОВИЧ, заклад має висновок спеціалізованої фірми про неможливість проведення ремонту установки через те, що модель застаріла і запасні частини давно не продаються. Ця фірма проводить демонтаж і утилізацію обладнання. Через згорілу трубку апарат не використовувався більше року.
v160220221
⯑ ПРОДОВЖЕННЯ КОНТРАКТІВ
Виконком рекомендував міському голові продовжити строк дії контрактів з директором КП «Житловий комунальний центр» Владиславом ПАВЛИКОМ та директором КП «Глухівський водоканал» Володимиром ТАРАСЮКОМ на 1 рік.
⯑ПРИДБАНО ЖИТЛО
Ще для двох дітей з числа сиріт та позбавлених батьківського піклування придбано житло. Начальник служби у справах дітей Ірина ГАЛУШКА довела до відома присутніх рішення комісії з питань розподілу та використання субвенції з державного бюджету, згідно якого і надано дозвіл на перерахування коштів із спецрахунків Мехедок А.Т. та Чикомасова В.Ю.
⯑ТИСЯЧІ ДОКУМЕНТІВ
Доповідаючи про стан виконавської дисципліни та організацію виконання завдань, визначених розпорядженнями та дорученнями голови обласної державної адміністрації, власними розпорядчими документами, начальник організаційно-контрольного відділу Тетяна БОНДАРЕВА поінформувала, що у 2021 році до виконавчого комітету Глухівської міської ради надійшло 7552 документа, що на 34,6% більше ніж у 2020 році.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області