ПРОТОКОЛИ у «ГОЛІВУДІ»

Під час нічного профілактичного рейду розважальними закладами міста складено 7 протоколів за різні порушення у популярному ГОЛІВУДІ
Про це на апаратній нараді повідомила начальник служби у справах дітей Ірина ГАЛУШКА. Так, рейдова бригада у складі головного спеціаліста служби у справах дітей, інспекторів з ювенальної превенції Шосткинського районного управління поліції ГУНП в Сумській області та представників відділу поліції №1 Шосткинського районного управління поліції ГУНП в Сумській на минулому тижні проінспектували глухівські HOLLYWOOD та PATY ROOM.
⯑ У «Голівуді» складено 3 протоколи за статтею 180-1 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення». Мова йде про порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування: діти віком до 16 років з 22.00 до 6.00 години можуть перебувати у таких закладах лише в присутності батьків чи законного представника.
Порушення тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб закладу чи власників від двадцяти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-850 грн)
⯑ 2 протоколи складено на повнолітніх осіб за ст.180. Доведення неповнолітнього до стану сп'яніння (тягне за собою накладення штрафу від шести до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. (102-136 грн)
⯑ 2 протоколи складено за порушення правил карантину. Громадянину світить накладення штрафу від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000-34000грн), а посадовим особам – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. (34000-170 000грн.)

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області