ЯК ЗАПИСАТИСЬ ДО ТЕРОБОРОНИ

Вам уже є 18 років, але ще нема 60, і ви хочете долучитись до Сил тероборони?
Треба взяти паспорт і підійти до командирів батальйонів територіальної оборони, які розташовані в кожному районному центрі, або до свого військкомату (зараз це центри комплектування та соцпідтримки).
⯑⯑ На Сумщині вже завершилось формування 117-ї бригади територіальної оборони, нині триває доукомплектування особовим складом.
Штаб територіальної оборони бригади знаходиться в Сумах, батальйони розташовані у Сумах, Охтирці, Ромнах, Шостці, Конотопі.
Кандидатам треба пройти співбесіди з керівниками формувань у центрах комплектування, колишніх військкоматах, потім - медкомісію та психологічні тести. Приймають усіх охочих, до резерву можуть бути зараховані й ті, хто не служив в армії.
⯑ КОНТАКТИ:
Шосткинський РТЦК та СП: м. Шостка, вул. Свободи, 61, тел. 05449-72458
1 відділ м. Глухів, вул. Києво-Московська,31, тел. 05444-22610
2 відділ смт Ямпіль, вул. Незалежна,38, тел. 05456-21898
3 відділ м. Середина-Буда, вул. Вокзальна,16, тел.05451-71038
⯑ Нагадаємо, в Україні від початку року запрацював закон про основи національного спротиву. Тепер у країні активно формуються Сили територіальної оборони, які у разі загрози виконуватимуть завдання у межах своєї місцевості.
Територіальна оборона України – система загальнодержавних, військових та спеціальних заходів, що проводяться у мирний час та у особливий період для протидії військовим загрозам, а також для надання допомоги у захисті населення, територій, навколишнього середовища та майна від надзвичайних ситуацій.

 

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області