ПРО ЩО ГОВОРИЛИ НА АПАРАТНІЙ НАРАДІ

⯑ Чищення доріг, проплата тепловому району та інше стали головними темами останньої апаратної наради у Глухівській міській раді.
NARADA19
⯑ Плановим питанням була доповідь начальника відділу ведення Державного реєстру виборців Сергія ПЛЕТЕНКА. За його інформацією, за останній рік людей з правом голосу на виборах чи референдумі на території Глухівської громади стало менше на 539 осіб. Станом на 18.01.2022 обліковується 27352 виборців.
⯑ 97% споживачів категорії «Населення» вчасно сплатили за отримане тепло. Про це інформував директор КП «Глухівський тепловий район» Микола КОЛОША. «Ми змогли вчасно викупити ліміти пільгового газу для населення на січень місяць, це прекрасно. Треба втримати темп проплат», - сказав він.
⯑ Міський голова Надія ВАЙЛО звернулась до першого заступника Олексія ТКАЧЕНКА, який курує економічний сектор питань, надати пропозиції щодо наступного опалювального сезону. «Як бачите, жити в шоколаді з таким дорогим газом у нас не вийде… Вже зараз продумуємо стратегію, що будемо переводити на альтернативне паливо, що утеплювати», - намітила плани голова громади.
⯑ Обговорювалось питання оптимізації штатної чисельності комунальних підприємств, бюджетних організацій, міської ради. Позиція міського голови наступна: спеціально скорочувати штати і звільняти людей, які зараз працюють, ніхто не буде. Але якщо у якомусь закладі чи відділі звільняється працівник, то треба добре подумати, чи заповнювати вакансію. «Особисто я бачу резерви для економії, бачу зайві посади. Але ніхто у цей важкий час не буде топтатись по долях людей, скорочуючи їх. Інша справа – коли хтось за власним бажанням звільнився і місце вакантне. Давайте разом шукати раціональні рішення. У нас попереду фінансово важкий рік, не покривається за тепло 9 мільйонів, тому кожна копійка у бюджеті важлива», - вважає Н.Вайло.
⯑ На особливому контролі залишається зимове утримання доріг. За інформацією профільного заступника Валерія ГАЛУСТЯНА, в основному відповідальні служби справляються, у задовільному стані і дорога державного значення у напрямку Сум, і місцеві дороги, і вулиці. Старости теж не мали особливих претензій до чищення доріг до сіл.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області