ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗВЕРЕННЯ ГРОМАДЯН

ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДЯН: ХТО, ЧОМУ І СКІЛЬКИ РАЗІВ звертався до керівництва Глухівської міської ради у 2021 році
⯑ Лідером звернень стали питання комунального господарства: ремонт доріг і тротуарів, освітлення, облаштування прибудинкових територій, поводження з безпритульними тваринами тощо. Не відстають по актуальності питання соціального захисту, спорів між сусідами, працевлаштування, отримання земельних ділянок для особистого селянського господарства.
Підсумки роботи із зверненнями громадян 20 січня розглянув виконавчий комітет.
⯑ Упродовж 2021 року на прийомах громадян з особистих питань до керівництва міської ради та її виконавчого комітету надійшло 246 звернень. Формат «прямого діалогу» дуже затребуваний, він буде належним чином організований і надалі.
⯑ Правом надіслати електронне звернення через офіційний веб-сайт міської ради скористалося 46 осіб.
⯑ Надійшло 59 колективних звернень, що на 9 відсотків більше, ніж у 2020 році. Жителі громади, крім питань ЖКГ, просили створити громадські пасовища, відновити роботу басейну в Глухівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №6, надати приміщення для шахового клубу та ветеранського спорту, надати дозвіл на облаштування майданчика для тренування собак та ін.
Окремі з них взято на контроль та будуть виконані за умови наявності фінансування з бюджету громади.
⯑ Надійшло 80 запитів на отримання публічної інформації.
⯑ Нагадуємо, записатись на прийом до міського голови, заступників можна за телефоном (05444) 2-51-01, 3-27-56 організаційно-контрольний відділ, 2-21-15 - приймальня.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області