ГОТУЮТЬСЯ СТАРТАПИ

⯑ У Глухові закінчився 5-денний тренінг «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес». Він пройшов на базі ВСП «Глухівський агротехнічний фаховий коледж Сумського національного аграрного університету».
STARTAPY1
Участь у ньому взяли 18 чоловік, яких відібрано із 35 бажаючих. Слухачі дізналися про види та сфери бізнесу, проаналізували свою готовність до підприємництва, а також зміст бізнес-плану. Кілька днів були присвячені дослідженню ринку, кадровому забезпеченню, розрахунку собівартості бізнес-проєкту, а також учасники детальніше дізналися про звітність підприємця, фінансове планування, закупівлі тощо.
STARTAP2
⯑ Нагадаємо, тренінги проходять у рамках проєкту «Розширення можливостей працевлаштування через розвиток зеленого та крафтового туризму в межах «Туристичного трикутника Сумщини», одним із партнерів якого є Глухівська громада.
STARTAP
Очікується, що результатом проєкту будуть кілька нових стартапів на території громади, які успішно втіляться в життя місцевими підприємцями при підтримці Міжнародної організації праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області