ТРЕНІНГ «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес»

Запрошуємо майбутніх підприємців здобути унікальні знання і навички ефективного ведення підприємницької діяльності на п'ятиденному тренінгу «РВСБ», за програмою Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», з метою підвищення спроможності до започаткування власної справи та розвитку підприємництва у сфері крафтового та зеленого туризму.
Учасники тренінгу отримають практичні рекомендації щодо організаційної форми бізнесу, оптимальної групи оподаткування, реєстрації підприємництва та звітності. Програма 5-денного тренінгу включає два навчальних курси: «Генеруй бізнес-ідею» та «Розпочни свій бізнес». У рамках цього тренінгу ліцензовані МОП тренери навчатимуть слухачів:
  • як правильно визначитися з напрямом бізнесу та реалізувати свій задум,
  • як здійснювати фінансове планування,
  • як підібрати необхідний персонал,
  • як забезпечити екологічність підприємства тощо.
Програма тренінгу включає наступні теми:
Види та сфери бізнесу;
Бізнес-ідея;
Джерела бізнес-ідеї;
Бізнес-план;
Маркетинг;
Робота з персоналом;
Закупівлі;
Розрахунок собівартості;
Фінансове планування;
Стартовий капітал,
Можливості для бізнесу.
Вимоги до учасників тренінгу:
  • бути зареєстрованим та проживати в одній з громад-партнер з проекту (Глухівська, Кролевецька, Путивльська, Новослобідська, Есманська);
  • знаходитися на обліку у Службі зайнятості як безробітний або пошукам роботи.
Організатор покриває всі витрати пов’язані з проїздом, проживанням (за потреби) та забезпечує харчування учасників на час проведення тренінгу.
Графік проведення тренінгів додається.
Для участі у тренінгах слухачам необхідно заповнити реєстраційну форму відскакувавши QR-код, або перейшовши за посиланням http://surl.li.bacof.
03
Тренінг є частиною проекту «Розширення формальних можливостей працевлаштування через розвиток зеленого та крафтового туризму в межах «Туристичного трикутника Сумщини».
Є запитання? Звертайтеся за тел. 0684352710, Олександр Коваленко, асистент менеджера проекту.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області