ЕКСКЛЮЗИВНА КЛУМБА

У Глухові професійні ландшафтні дизайнери розбивають клумбу на розі вулиць Ціолковського і Києво-Московської.
243175961 389749185868902 6739738872669174079 n
Організацією проекту займається підприємець із Шостки Наталія РИЧКОВА, яка і перетворює занедбаний квітник на куточок сучасного озеленення.
Основною рослиною виступає лаванда. Для такої монопосадки використано більше 1200 кущів, під які вносились спеціальні добрива, укорінювач, антистресові препарати. Також вже висаджено три фігурно обрізані туї. В центрі планується топіарна фігура у вигляді парасольки, яку утворить виноград дівочий Veitchii.
Міський голова Надія ВАЙЛО залишилась задоволеною побаченим результатом. Вона впевнена, що ця місцина скоро стане улюбленою фотозоною, окрасою густонаселеного мікрорайону. «Ми прийняли рішення зробити в цьому році одну клумбу сучасну, бо місто має виглядати стильно. Маємо показувати приклад культури озеленення… Підприємець дає гарантію, за власний кошт готовий замінити рослини, які з якихось причин не перезимують», - зазначила очільниця громади.
Нагадаємо, на останній сесії депутати проголосували за виділення 49 тис.грн на організацію даного ландшафтного проєкту.
Подобається новина? Хочете завжди першими дізнаватись про події у громаді? Підпишіть на сторінку Глухівської міської ради

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області