ЗАЇЖДЖАТИ ЗАБОРОНЕНО

⚡️ Шановні рибалки, які полюбляють приїжджати на Павлівське озеро! Будь ласка, не порушуйте правила благоустрою, не прокладайте дороги до самої води через пляж та парк Кондовщина.
9874321323
⯑ Залишайте свої машини на автостоянці, біля парку, дамби тощо – але не намагайтесь будь-якою ціною доїхати до берега. Тим паче, що ціна таких маневрів може бути високою: штрафи сьогодні значні.
❗ На цьому тижні вчергове працівниками відділу контролю за благоустроєм територій управління житлово-комунального господарства та містобудування Глухівської міської ради спільно з представниками Глухівського відділу поліції проведено профілактичну роботу з інформування водіїв щодо недопущення заїжджання на територію парку Кондовщина.
Були роз’яснені норми чинного законодавства щодо заборони заїжджання та паркування автотранспорту в зоні охоронюваного ландшафту Національного заповідника «Глухів», якою є Кондовщина. До речі, свого часу там встановлено знак, і повз нього не їздять: водії проклали дорогу за кілька метрів за ним!
987511
Велика проблема і з заїздом машин на територію, де відпочивають люди.
❗ Прийнято рішення щодо встановлення додаткових знаків 3.2 «Рух механічних транспортних засобів заборонено», а також вжиття заходів щодо обмеження заїзду автомобілів на вищеназвані території. Також попереджуємо, що наступні рейди будуть вже не з метою профілактики.
Будьмо відповідальнии!

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області