СТВОРЮЄТЬСЯ КОМІСІЯ

⚡ Міський голова Надія ВАЙЛО дала доручення створити комісію, яка має зайнятись пошуком джерела неприємного запаха у місті.
Про це йшла мова на апаратній нараді. За словами очільниці громади, проблема у Глухові виникає у спеку уже не перший рік. Серед містян поширена версія, що імовірним джерелом запаху є ферма ТОВ "Велетень", з чим вона як одна із власниць категорично не згодна. Але все ж мінімальний відсоток сумнівів є, тому для комісії не буде жодних перешкод, весь технологічний процес на комплексі буде доступний для вивчення і аналізу.
❓ В той же час озвучувались інші версії. Так, минулими вихідними скарги поступили з вулиці Інститутської, де запаха раніше не відчували (від нього страждають в основному жители Трохимівського саду, району лікарні). Виявилось, що це була каналізація. Також говорили про добрива, якими обробляють навколишні поля.
До кінця тижня комісія має бути сформована. До речі, стати її членом і взяти ативну участь у роботі, мають право і представники мікрорайонів, де влітку час від часу вночі дуже сильно воняє, і громадські активісти тощо.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області