ВИПУСК-2021

⯑⯑⯑ Неймовірно красивий вечір у Глухові: рідні і друзі з квітами традиційно прийшли на центральну площу на парад випускників. Цьогоріч свято трохи змінило локацію і пройшло біля Дошки пошани, де були встановлені яскраві фотозони. Також вперше до випускників міських шкіл доєднались школярі і сільських закладів освіти громади – Баницького, Некрасівського, Полошківського НВК.
vypusk2021 2 
Міський голова Надія ВАЙЛО привітала випускників і разом з начальником відділу освіти Оксаною ЮДІНОЮ провела церемонію вручення медалей. «Мрійте! Мрійте сміливо і натхненно, і все у вас вийде. Щасливої вам долі!» - побажала очільниця громади вчорашнім школярам, які вступають у доросле життя.
ЗОЛОТІ медалі отримали:
vypusk2021
⯑ Валерія ГРИЧАНИК, Ганна ЧАЙКА (ЗОШ №1)
⯑ Кіріл МАРТИНЕНКО, Юлія МИХАЙЛЕНКО, Анастасія ТУТУК (ЗОШ №3)
⯑ Крістіна ПОПОВА (ЗОШ №6)
⯑ Анастасія БОЛБОТ, Яна ГОРБОВЦОВА, Олеся ПЕТРУСЕНКО,
⯑ Діана ШЕНДРИКОВА (ліцей-інернат з посиленою військово-фізичною підготовкою)
⯑ Дар’я ТРОША (Баницький НВК)
⯑ Єгор ОХРЕМЕНКО (Некрасівський НВК).
⯑ СРІБНУ медаль отримала Лілія ЧАЙКА (ЗОШ №1).

⯑⯑⯑ На площі звучали пісні і музика, були танці, цікава композиція, вальс. Під кінець всіх засипало блискітками і несподівано з’явився мініфеєрверк. Потім урочистості продовжились для кожної школи окремо.

vypusk2021 1

Бажаємо випускникам-2021 вступити в обрані вузи, провести яскраво студентські роки і бути щасливими у дорослому житті! Згодні - підтримаймо вподобайками ⯑⯑⯑

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області