ЗЕМЕЛЬНА СЕСІЯ

⯑⯑ На аукціон буде виставлено право оренди на приблизно 600 гектарів землі комунальної власності як в межах населених пунктів Глухівської міської ради, так і поза ними для ведення сільськогосподарського виробництва. При цьому паралельно змінено цільове призначення 53 земельних ділянок із земель запасу та резервного фонду.
Таке рішення прийнято на позачерговій сесії Глухівської міської ради, яка відбулась сьогодні.
Це дозволить отримати орендну плату в бюджет громади, адже ці 106 земельних ділянок згідно даних кадастру вільні. За словами голови громади Надії ВАЙЛО, звісно, деякі з цих ділянок давно використовуються, здебільшого це невеличкі площі малопродуктивної землі, які вважались пасовищами чи сіножатями, часто це якісь схили тощо. Але тепер кожен з цих гектарів буде офіційно приносити користь бюджету. Скільки саме – і покажуть торги зацікавлених осіб.
«Знаю, що перед сесією навіть деякі депутати розпускали чутки ніби про великий дерибан землі, але хочу сказати одне: все робиться прозоро і чесно. Ми фактично узаконюємо використання землі. Громада має бути впевненою, що ми нічого не мутимо, не вигадуємо схем. Навпаки, наводимо порядок у користуванні землею», - прокоментувала вона.
Дата проведення аукціону буде оприлюднена згідно процедурі.
Повністю переглянути сесію можна за посиланням https://fb.watch/6cf-IjIhRD/
Ознайомитись із рішенням сесії можна на офіційному сайті Глухівської міської ради у розділі «Документи»

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області