СВІДОЦТВО ПРО ВАКЦИНАЦІЮ

⯑⯑ Цікаво, хто і де може отримати у Глухові Міжнародне свідоцтво про вакцинацію?
✍️✍️ Особи, яких щепили вже двома дозами вакцини проти COVID-19, за потреби можуть отримати дане свідоцтво у КНП «ЦПМСД» Глухівської міської ради. Свідоцтво заповнюється українською та англійською мовами, роздруковується на жовтому папері.
⯑‍⯑⯑‍⯑ «Міжнародне свідоцтво є чинним лише у разі використання вакцини, схваленої Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Саме такими вакцинами проводяться щеплення в нашому закладі», - повідомляє головний лікар ЦПМСД Лариса ФЕДОРЯКО.
⚡⚡ Увага! При зверненні необхідно мати закордонний паспорт для внесення персональних даних англійською мовою у свідоцтво.
За потреби міжнародне свідоцтво отримується в будь-якому медичному закладі, підключеному до електронної системи охорони здоров'я, пред'являється воно за потреби при перетині державного кордону. Термін дії свідоцтва - один рік з можливістю продовження.
Важливо! Не слід плутати міжнародні свідоцтва про вакцинацію з «імунними паспортами» чи «ковідними сертифікатами», які зараз розробляють в Україні та за кордоном, оскільки це різні поняття.
⯑⯑ Довідково: Україна зараз використовує три протикоронавірусні вакцини: Comirnaty від Pfizer-BioNTech, AstraZeneca різних виробників та CoronaVac від Sinovac Biotech. Усі вони отримали дозвіл Всесвітньої організації охорони здоров’я на екстрене використання.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області