УКРПОШТА ПРОДОВЖИТЬ ДОСТАВКУ ПЕНСІЙ

⯑⯑ Шановні пенсіонери та отримувачі соціальних допомог і субсидій! Доводимо до відома, що Кабмін скасував обов’язкове переведення виплат пенсії та соціальної допомоги на карткові рахунки з вересня місяця, як це раніше було закріплено в постанові №277 від 29 березня 2021 року.
ukrposhta
⯑⯑ Поточний порядок доставки пенсій, субсидій та соціальних допомог через Укрпошту буде збережений як мінімум до 1 січня 2023 року. Доставку готівки додому продовжать здійснювати листоноші, також гроші можна отримати у відділеннях Укрпошти.
Нова постанова вступила в дію ще 2 червня. Зазначається, що основна причина, через яку ініціативу відклали на два роки, - неготовність банківської інфраструктури і систематичне закриття банківських відділень. Наразі банкомати наявні лише у 4% населених пунктів України, мінімум 13 млн українців не мають доступу до них.
⚡⚡ Нагадуємо, діє гаряча лінія Укрпошти, куди пенсіонери можуть звертатися у разі, якщо їм відмовили у переведенні отримання пенсії через Укрпошту. Залишити заявку можна за телефоном +38 (044) 354-52-73 або надіслати електронним листом на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області