ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ МОРГУ

Для Глухівської міської лікарні придбано холодильне обладнання. Камера вже доставлена до моргу, де буде використовуватись для зберігання за потреби тіл покійних. На її купівлю витрачено 86 тис.грн з міського бюджету.
morg
Міський голова Надія ВАЙЛО разом з профільним заступником Маріанною ВАСИЛЬЄВОЮ використали цей привід, щоб зайвий раз навідатись до лікарні та скласти думку про кілька проблем.
Медичний директор Віталій ГОРБАСЬОВ коротко прокоментував, що нарешті, одна із проблем вирішена. Так, час від часу виникали різні ситуації, особливо у спеку, коли не можна було забезпечити збереження тіла.
morg 1
- Знаю, що придбання такого обладнання обговорювалось уже кілька років. Ця проблема була не тільки медичного характеру, а й морально-етичного. Це була одна із пропозицій при формуванні бюджету, ми заклали гроші. Депутати проголосували. Купили цю камеру через Прозоро. Думаю, це правильне рішення, адже відношення до померлих має демонструвати повагу, - сказала Н.Вайло.
Міський голова також в черговий раз оглянула приміщення інфекційного відділення, яке давно потребує капітального ремонту. За її словами, зараз переглядається кошторисна документація з тим, щоб мати змогу подавати цей об’єкт на різні проєкти. Потреби інфекційного відділення завжди були, м’яко кажучи, на другому плані, але трапилось так, що в пандемію коронавірусу саме воно стало епіцентром прийому хворих. І хоч в авральному порядку ще рік тому тут були зроблені деякі роботи, все ж медперсонал і хворі вимушені перебувати далеко не в комфортних умовах.
Ще одне термінове питання - ями в асфальтовому покритті на території лікарні.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області