ВЕЛИКДЕНЬ ІДЕ - СВЯТО В ДУШІ НЕСЕ

У житті кожного з нас Великдень- свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що це свято добра, любові і милосердя.
 ter05052021
Пасха – свято дуже давнє. Українці відзначали його ще задовго до становлення християнства на землі Русі, і називалося воно Великдень – великий день. День весняної перемоги над зимою, світла над темрявою, торжества життя над смертю. Також наші предки пов'язували це свято ще й з весняними польовими роботами. Було прийнято пекти великодні "бабки" і прикрашати різноманітними способами яйця, котрі ми знаємо як сучасні паски, писанки і крашанки.
Це свято має свої традиції, які встановлювалися поступово протягом багатьох століть.
ter05052021 1
Вже традиційно слухачі Університету третього віку «Активне довголіття» відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування КУ «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради святкують разом свято Великодня!
Так 5 травня 2021р. для відвідувачів центру працівники відділення провели святкову годину присвячену Великодню.
Пенсіонери поспілкувались між собою за чашкою чаю з пасками, прослухали пісні у виконанні учасниць факультету література та мистецтво – Валентини Панасенко та Людмили Козаченкової.
Щиро дякуємо нашим любим студентам Університету третього віку «Активне довголіття» та завжди їх чекаємо!

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області