ПІСНІ СВОБОДИ І НЕЗАЛЕЖНОСТІ

 

Історія будь-якої країни має дати, які є вирішальними і доленосними в її житті, для українців - це події, пов’язані із запеклою боротьбою за свободу, гідність і державну незалежність - ті, що закарбували на своїх скрижалях цілу когорту героїчних постатей.

DSC 5918

22 лютого в КЗ «Центр культури» Глухівської міської ради відбувся фестиваль патріотичної пісні «Пісні свободи і незалежності». Зі сцени лунали пісні, пов’язані з героїчною історією нашого народу, сучасні твори про незалежну Україну, пісні, народжені під час подій на Майдані, АТО та ООС.
Відкрила фестиваль та привітала його учасників начальник відділу культури Глухівської міської ради Олена САМОЩЕНКО.

DSC 5928

У концертній програмі свої таланти та творчість продемонстрували учасники із комунального закладу «Центр культури» Глухівської міської ради, Некрасівського, Баницького, Перемозького, Уздицького, Білокопитівського, Полошківського, Дунаєцького сільських будинків культури, Семенівського сільського клубу, комунального закладу Березівської сільської ради «Березівський центр культури і дозвілля» Березівської об’єднаної територіальної громади. Аматори сцени піснею висловили свою палку любов до Батьківщини та вдячність захисникам нашої держави.
Учасники фестивалю нагороджені дипломами за пропагування і популяризацію патріотичної пісні та участь у фестивалі.
У фойє центру культури працівниками комунальної установи «Глухівська публічна бібліотека» було оформлено тематичну виставку-інсталяцію книг «Небесна Сотня в вирій полетіла…»
Хочеться вірити, що фестиваль з кожним роком набиратиме все нових обертів, відкриватиме нові імена талантів, але звучатимуть пісні уже у мирній і квітучій Україні.

 

 
 
gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області