ДЕ ЗРОБЛЯТЬ КВАРТИРИ ДЛЯ МЕДИКІВ

На засіданні виконавчого комітету розглянули майже 40 питань.
Першими заслухали звіти про виконання бюджету міста Глухова за 2020 рік та хід виконання програми економічного і соціального розвитку міста.

Міський голова Надія ВАЙЛО дала доручення начальнику управління соцекономрозвитку Людмилі СУХОРУЧКІНІЙ в цьому році всі сили спрямувати на підготовку проєктів, які можна було б подавати, наприклад, на розгляд Державного фонду регіонального розвитку та інших донорських інституцій.
1802021

«Мало заслухати ці звіти… Треба аналізувати слабкі місця. Ми втратили за останні роки дуже багато… Зараз спілкуюсь із головами громад: одні виграли у минулому році 5 проєктів, іншим профінансовано ще більше. Зараз дуже сприятливий час, наприклад, якби у нас був готовий проєкт на ремонт інфекційного відділення – під нього сто відсотків дали б кошти. Тож працюймо активно!» – сказала вона.
- Члени виконкому схвалили кілька Програм, які будуть винесені на розгляд сесії. Це дуже актуальна програма поводження з тваринами, розвитку молодіжної політики, розвитку фізичної культури і спорту.

18022021 2

- Були затверджені види робіт для засуджених до кримінального покарання у вигляді громадських робіт, а також для тих, на кого суд поклав адмінстягнення у вигляді суспільно корисних робіт. Як правило, порушники закону відпрацьовуватимуть на різних комунальних підприємствах, у лікарні, закладах культури, а також у ТОВ «Велетень», «Глухів-Артбуд», «Глухівський кар’єр кварцитів».
- Прийнято рішення про перейменування ВЖРЕКП (виробничого житлового ремонтно-експлуатаційного комунального підприємства) на КП «Житловий комунальний центр».
- Дано дозвіл на передачу на баланс ВЖРЕКП майна міської лікарні: трактора Т-40, автомобіля ЗІЛ ММЗ, екскаватора та причепа.
- Вирішено перевести нежитлову будівлю по вул. Шевченка, 16А (колишній районний відділ освіти) у житлову. Попередньо там планується 3-4 квартири для медиків.
- Затвердили тарифні ставки та місячні оклади працівників КП «Глухівський водоканал» (скорочено вакантну посаду заступника директора та посаду касира).
Детально ознайомитись з кожним рішенням виконавчого комітету від 18 лютого можна у розділі «Документи» на офіційному сайті Глухівської міської ради.
 
 
 
 
 
 
 
 
gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області