До уваги громадян міста Глухова !

 

Згідно з оперативною інформацією Сумського обласного центру з гідрометеорології у період з 14 по 17 січня 2021 року на території області очікується ускладнення погодних умов, яке характеризується зниженням температури повітря уночі до 20 градусів морозу та вдень до 17 градусів морозу, випаданням опадів у вигляді снігу, вітер різних напрямків від 5 до 10 м/сек, та можливою ожеледицею на дорогах.

Основні правила поведінки у холод

забороняється  вживання   алкогольних напоїв  і куріння;

 не виходьте з дому голодними, а якщо змерзли – з’їжте щось і пийте достатньо рідини;

багатошаровість одягу , відсутність тісного  взуття;

рукавички, шапка, шарф, піднятий комір - обов’язково, вони захистять відкриті ділянки шкіри від холоду;

актив: щоби зігрітися, рухайте руками, пальцями ніг, але уникайте перевтоми, бо коли ви втомлені, то втрачаєте тепло швидше;

кожні півгодини-годину заходьте у тепле приміщення.

Щоби уникнути контактного обмороження, не торкайтесь металу руками  і будьте обережні, якщо працюєте з бензином при мінусовій температурі.

І найголовніше: стежте за прогнозом погоди і не виходьте з дому і не їдте на автомобілі без нагальної потреби у негоду, якщо ж температура повітря нижча –10, уникайте подорожей на далекі відстані, дбайте, щоб ваш мобільний телефон був завжди зарядженим.

Міський штаб з координації дій щодо попередження та реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з ускладненням погодних умов в осінньо-зимовий період.

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області