Увага!!!Приписка юнаків 2004 року народження до призовної дільниці

 

З 1 січня 2021 року в місті Глухів буде проходити приписка юнаків 2004 року народження до призовної дільниці Глухівського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (Глухівського об`єднаного міського військового комісаріату) за адресою вул.Киево-Московська, 31, тел.(05444)2-26-10

Відповідно до рішення виконавчого комітету Глухівської міської ради від 14.12.20р. №284 був затверджений основний та резервний склад комісії з питань приписки громадян України і основний та резервний склад комісії для проведення медичного огляду громадян України протягом січня-березня, а також був затверджений графік проведення приписки громадян до Глухівського об’єднаного міського ТЦК та СП.

З метою якісної та чіткої організації приписки до Глухівського ОМТЦК та СП інформуємо, що з 21 січня 2021 року організовано медичний огляд юнаків 2004 року народження. Здача аналізів запланована з 18.01.21 у центрі первинної медико-санітарної допомоги Глухівської міської ради.

Триватиме приписка юнаків по 31 березня 2021 року.

Про зміну дат проведення заходів приписки (у зв’язку з карантинними обмеженнями) буде проінформовано адміністрації навчальних закладів.

Приписка проводиться відповідно до вимог Закону України “Про військовий обв’язок і військову службу” та постанови Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 “Про затвердження положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом”.

Також всі заходи будуть проходити з дотримання норм карантину.

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області