Якщо влітку була пільга

 

Пунктом 69 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 №848 (зі змінами), передбачено, що житлова субсидія на оплату житлово – комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком призначається з місяця звернення за її призначенням.

Якщо до складу домогосподарства входить особа, яка має право на пільги з оплати житлово – комунальних послуг, субсидія призначається з місяця, що настає за місяцем, в якому нараховано пільги, але не раніше місяця подання заяви.

Таким чином, у разі подання заяви про призначення житлової субсидії у місяці, в якому нараховано пільгу на оплату житлово – комунальних послуг, субсидія призначається з наступного місяця.

Отже, пільговикам, які бажають в опалювальний сезон користуватись субсидією, необхідно не зволікаючи звернутись до управління соціального захисту населення із заявою та декларацією для призначення житлової субсидії.

Заява та декларація за зареєстрованим місцем проживання заявника (орендарі, внутрішньо переміщені особи – за фактичним місцем проживання) можуть бути надіслані поштою або в електронній формі через офіційний веб– сайт Мінсоцполітики.

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області