ВЛАДА ПРАЦЮЄ У ЗВИЧАЙНОМУ РЕЖИМІ

 25 серпня 2020 року відбулася чергова апаратна нарада під головуванням секретаря Глухівської міської ради Юрія Бурлаки.

Серед поточних питань, зокрема, мова йшла про нагальну необхідність придбання морозильної камери для моргу. Коли місцевий судмедексперт у відпустці, а Шостка на вихідних не приймає мерців, виникає ситуація, яку нормальною назвати важко.

Начальник відділу освіти Глухівської міської ради Людмила Васянович, у свою чергу, запевнила, що всі навчальні заклади готові до початку роботи відповідно до вимог головного санітарного лікаря України. Найближчими днями визначаться, в якому режимі працюватимуть дитячі садочки. Скоріше за все вони прийматимуть малечу на загальних засадах.
Начальник відділу ЖКГ та містобудування Марія Сегеда повідомила, що на конкурс з утримання полігону твердих побутових відходів надійшла одна конкурсна пропозиція, триває перевірка документації на відповідність чинному законодавству. На цьому тижні вже розпочнуть ремонт дорожнього покриття на вул. Пушкіна, тому рух на ділянці від вул. Терещенків до вул. Шевченка буде перекрито.
Начальник відділу молоді та спорту Михайло Плотницький відзвітував про укладання договору на виготовлення проекто-кошторисної документації на лижоролерну трасу стадіону «Дружба».
Насамкінець Юрій Бурлака пояснив ситуацію, що склалася навколо рішення суду стосовно поновлення на посадах Мішеля Терещенка й Олени Демішевої.
- Рішення сесії міської ради від 6 серпня про дострокове припинення повноважень міського голови залишається чинним, - наголосив Юрій Олександрович. – У державному реєстрі - жодних змін. Тому працюємо у звичайному режимі. Керівники можуть змінюватись, але на життєдіяльність міста це не повинно впливати.

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області