Шановні платники податків!!!

Глухівська ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області нагадує, що подання податкової звітності в електронному вигляді під час воєнного стану є вкрай важливим для власної безпеки.

Інформація про переваги електронної звітності платникам податків була доступна ще у довоєнний час. Це, насамперед, економія часу, вибір зручного моменту для подання звітності, наявність додаткових можливостей програми (підказок, нагадувань,  автозаповнення звітності),  першочергове оновлення бланків звітності,  контроль стану звітування, автоматичне формування електронного архіву звітності. На сьогодні використання електронних сервісів це ще й збереження власного життя та здоров’я.

Нагадуємо, що електронний кабінет дозволяє платнику безперешкодно у дистанційному режимі отримати доступ до особистих рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів. Для зручності платників податків Державною податковою службою України запроваджено сервіс «Електронний кабінет платника», скористатись яким можливо цілодобово як з персональних комп’ютерів так і з смарт-пристроїв, сервіс працює безкоштовно.

За допомогою цього сервісу можливо сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, у тому числі податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків.

Вхід до «Електронного кабінету платника» здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua з використання електронного цифрового підпису (ЕЦП) будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів.

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області