Розрахунок плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента по комунальному підприємству "Глухівський тепловий район"

Комунальне підприємство «Глухівський тепловий район» Глухівської міської ради  нараховує плату за абонентське обслуговування споживачам в багатоквартирних будинках.
Плата за абонентське обслуговування включає витрати абонентської групи, пов’язані зі здійсненням розподілу обсягу спожитих послуг між споживачами, нарахуванням та стягненням плати за спожиті комунальні послуги, обслуговуванням та заміною вузлів комерційного обліку теплової енергії.   
 
Таким чином, плата за абонентське обслуговування не є комунальною послугою, а є окремим платежем, який сплачується у чітко визначених Законом випадках.
Витрати, які включаються до складу плати за абонентське обслуговування, є постійними витратами, які розраховуються на планований період (12 місяців) у розрахунку на одного абонента та оформлюються наказом по підприємству.
 
Залежно від наявності чи відсутності вузлів комерційного обліку, їх кількості у будівлі плата за абонентське обслуговування є диференційованою.
Витрати, включені до складу плати за абонентське обслуговування з тарифу на теплову енергію, послугу з постачання теплової енергії – виключені.
Розмір плати за абонентське обслуговування не може перевищувати граничного розміру, встановленого Кабінетом Міністрів України.
 

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області