Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», на виконання вимог Податкового кодексу України, Глухівська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення міської ради «Про затвердження Положення про порядок списання, відчуження, безоплатної передачі майна, яке належить до комунальної власності Глухівської міської ради».
Зауваження і пропозиції щодо проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду розробником цього проекту, та приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення на сайті Глухівської міської ради 
Поштова та електронна адреса розробника проекту:
відділ комунальної власності та земельних відносин управління соціально-економічного розвитку Глухівської міської ради, вул. Шевченка, 4, м. Глухів тел.26116, upr-ek@ ukr.net.
Спосіб оприлюднення регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу:
Проект регуляторного акту з відповідним аналізом регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Глухівської міської ради http://hlukhiv-rada.gov.ua/ в розділі «Регуляторна діяльність».
Спосіб надання зауважень та пропозицій: письмово.
Управління соціально-економічного розвитку міської ради

ДрукE-mail

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області