⯑ОПИТУВАННЯ: що ви хотіли б у Літньому Парку

Надія ВАЙЛО доручила провести консультації з громадськістю стосовно розбудови Літнього парку у Глухові. За словами міського голови, навіть під час війни треба намагатись створювати умови для відпочинку дітей і дорослих. Особливо під час війни!
5914591951
Очевидно, що простір Літнього парку давно перестав приваблювати відвідувачів. При цьому молоді мами з дітками постійно нарікають на відсутність у місті сучасного майданчика, підліткам потрібні локації для фізичного розвитку, старшим людям – умови для відпочинку.
«Зараз в Україні проходить інформаційна кампанія під назвою «Змагаймось за нове життя». Думаю, ми у прикордонному Глухові маємо показувати приклад. На мою думку, дуже вдалою ідеєю стало облаштування ентузіастами майданчика для вигулу собак, відділ молоді і спорту бачить перспективу колишнього танцювального майданчика зі сценою, наші спортсмени постійно дбають про волейбольний майданчик. Минулого року ми зробили нову огорожу і тротуар, і це дало змогу гуляти там мамам з дитячими візочками. Тепер прийшов час трохи наповнити дитячо-молодіжну складову. Тому прошу давати пропозиції. Готові виділити частину коштів з бюджету, деякі локації могли б забезпечити місцеві підприємці», - звертається Надія ВАЙЛО до жителів Глухова.
Обирати можна 3-4 варіанти. Опитування триватиме до 25 квітня.
Проголосувати можна за посиланням

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області