БІЛОКОПИТОВЕ ГУЛЯЄ!

12 липня, на День села, у Білокопитовому відкрили тренажерний зал. Це був основний і дуже важливий подарунок для жителів села, але не єдиний: дорослі дві години насолоджувались концертом, а діти безкоштовно катались на різних атракціонах.
bilokop 1
bilokop 2
Міський голова Надія ВАЙЛО також передала сертифікат на придбання кондиціонера для тренажерного залу від народного депутата України, лідера політичної партії «Наш край» Андрія ДЕРКАЧА. У своєму виступі голова громади висловила вдячність жителям села, що вони свого часу вирішили приєднатись до міської ради. «Село буде жити! У нас багато проблем, але ми разом будемо і працювати, і відпочивати. Ми живемо у чудовій країні, тому бажаю нам мирного неба і єднання в усьому», - звернулась вона.
Почесні грамоти міського голови за активну життєву позицію і сумлінну працю отримали:
✅ листоноша пересувного відділення зв’язку Лідія ВЕРЧЕНКО
✅ продавчиня Оксана КОРЧОВА
✅ заступник директора ПАТ «Сумиагропромуд» В’ячеслав КУЗЬМІН
✅ молодша медсестра ФП с.Будівельне Олена ЛАЩУК
✅ вчитель Будівельнівського НВК Віра ЧАСНИЦЬКА.
bilokop 3
На свято приїхала голова Шосткинської районної ради Вікторія СОКОЛ, яка нагородила грамотою старосту сіл Білокопитове, Заруцьке та селища Будівельне Олександра МИЛКУ.
Подарунки отримали багато місцевих жителів за різні заслуги, також своїх працівників відзначив вапняний завод.
Концерт підготували як місцеві артисти, так і солісти міського палацу культури та народний аматорський вокальний ансамбль "Молодість" Центру культури.
Щодо тренажерного залу, то його почали робити у підвалі сільського будинку культури ще до об’єднання у громаду. У колишній топочній задумали ремонт, спортобладнання закупили. Після виборів справа не затихла, навпаки, керівництво громади тільки підтримало ініціативу створення такого об’єкту дозвілля.
⯑ Свято тривало до пізнього вечора. Діти досхочу накатались на гірці, підлітки грали у лазертаг з клубом «Мужність», дорослі збирались великими компаніями.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області