ПРАЦЮЄ ЕКСПЕРТНЕ ЖУРІ

Цікаво знати, скільки голосів набрав проєкт Глухівської громади? Чи вийшли ми у фінал конкурсу від телеканалів ICTV та СТБ у партнерстві з Українським кризовим медіа-центром? Чи покажуть Глухів, врешті-решт, на всю Україну як маленький приклад ініціативної та активної громади?⯑⯑⯑
Victory
Учора, 31 травня, закінчився етап так би мовити народного голосування за майже 300 проєктів з усієї України. Глухівська громада зі своєю мрією про якісне перетворення заміського табору «Сонячний» на доступний для всіх категорій дітей літній центр відпочинку – в тому числі з труднощами у фізичному розвитку та інвалідністю – набрала 2320 голосів, що складає 5,9% підтримки.⯑‍⯑⯑‍♀️⯑⯑‍⯑‍⯑‍⯑
Саме цей відсоток підтримки є одним із ключових показників, бо показує кількісне відношення загальної чисельності жителів громади до тих, хто проголосував.
За всіма показниками наша громада у середині рейтингу. Були громади, які зуміли набрати по 40-50 тисяч голосів, а були і з 36 голосами. Протягом наступних кількох днів організатори конкурсу перевірятимуть на відсутність маніпуляцій з голосуванням.
Але для нас ще нічого не втрачено: адже тепер до справи взялись експерти. Члени журі мають визначити ще 13 громад за своїм вподобанням. Тож 10 червня буде оприлюднений остаточний список 13 громад - лідерів інтернет-голосування та 13 громад, яких обере експертне журі. 
⯑ Дякуємо всім, хто голосував за розвиток табору «Сонячний» і нашої громади! До речі, в цьому році табір працюватиме, зараз закінчується формування першої зміни, яка розпочнеться вже 19 червня.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області