ВКРАЛИ КУЩІ ТРОЯНД

Біля ЗОШ №1 невідомі викопали троянди, які напередодні посадили працівники закладу освіти на акції благоустрою. Троянди були висаджені біля головної будівлі, але переночували лише одну ніч.
250115
Як повідомила адміністрація школи, на минулому тижні до озеленення закладу активно долучились батьки, учні, педагоги, які мріяли зробили територію затишною, красивою.
251541
Але такий світлий благородний порив до прекрасного вбивають на корні не шановані господарі, які потайки крадуть посаджене.
На чиїх дачах заквітнуть ті троянди? Хазяї яких приватних садиб будуть хизуватись перед гостями шикарними клумбами? Ці питання не мають відповіді… А от дирекція школи задумується над встановлення системи відеонагляду.
25041
Нагадаємо, це далеко не єдиний факт вандалізму і негідного ставлення до навколишнього середовища за останній тиждень. Як тільки у громаді активізувалась робота з наведення весняного порядку, стали частіше проявлятись і негативні випадки. Так, уже кілька разів був порізаний контейнер для роздільного збирання вторинної сировини. А місцеві жителі мікрорайонів, де тільки-но бюджетники і комунальники ліквідували стихійні звалища, з подвоєною силою заповнюють чистий простір…

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області