ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ «ЧЕРНЕЧІ ДЖЕРЕЛА ГЛУХІВЩИНИ»

18 березня, напередодні Всесвітнього дня поезії, в бібліотеці відбулася презентація книги глухівського поета, краєзнавця Анатолія Бойка «Чернечі джерела Глухівщини».

boyko

Анатолій Михайлович вже має в своєму доробку до десяти поетичних видань. Та на цей раз тут не тільки його вірші, а й історичне дослідження одного із сокровенних надбань міста Глухів - Чернечі джерела.
Про відкриття чудодійної сили цілющої води цих джерел заговорили ще 15 років тому. З тих пір глухівчани доклали великих зусиль, щоб джерела справді стали місцем паломництва не тільки місцевого значення, а й всеукраїнського.
А ще автор в цій книзі на своєму прикладі показує дію цілющої води та стверджує (як інженер, викладач інформатики) про енергію високих вібрацій. А це світлі думки, радість, позитивний настрій, налаштування на успіх, вдячність за навколишню красу, медитація, фізичні вправи, віра в Творця і власні сили.

b 2

Про це своїми виступами підтвердили Микола Гурець, Анатолій Печений, Олексій Щербань.
На презентацію прийшли і члени Покровської громади, руками яких багато зроблено, щоб Чернечі джерела стали для відвідувачів зоною відпочинку та зцілення, як фізичного, так і духовного.
Для читачів бібліотеки Анатолій Бойко подарував два екземпляри своєї книги.
Книга ілюстрована кольоровими фотографіями, які зроблені автором.

 
 
 
 
 
 

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області