ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Члени виконкому схвалили виділення 1 млн грн на облаштування службового житла для лікарів. Це було одне із 37 питань порядку денного засідання виконавчого комітету міської ради, яке пройшло 18 березня.

Міський голова Надія Вайло попросила налаштуватись на ефективну роботу. Почали із розгляду бюджетних питань, зокрема, затвердили план заходів щодо складання проєкту бюджету на 2022 рік, розглянули звіти про виконання бюджетів 8 сільських рад за 2020 рік.
- Звільнили від сплати за харчування 15 вихованців дитячих садків та школярів на території Глухівської міської ради, батьки яких безпосередньо беруть участь в ООС на території Донецької та Луганської областей.
162808956 273881460789009 193744631006685476 o
- Надали одноразову грошову допомогу 39 громадянам у зв’язку з тяжкою тривалою хворобою, необхідністю оперативного лікування, двом - у зв’язку із скрутним матеріальним становищем (від 500 грн до 4 тис.грн). Родина Шуди отримала 10 тис.грн на допомогу після пожежі.
- Схвалили зміни до комплексної Програми для пільгових категорій населення, зокрема, передбачили у порядку виплат грошової допомоги та компенсацій на пільговий проїзд можливість отримати кошти через поштове відділення.
- Встановили тариф на послугу з оформлення свідоцтва про поховання померлих громадян по КП «Житловий комунальний центр» у розмірі 20 грн.
- Встановили тариф на послугу з централізованого водопостачання КП «Полошківське» у розмірі 12,32 грн за 1 куб м (без ПДВ).
- Збільшили штатну чисельність КП «Глухівський водоканал» на одну штатну одиницю, ввівши у зв’язку з виробничою необхідністю посаду інспектора з кадрів.
- Вирішили утворити міську призовну комісію для проведення у квітні-червні та жовтні-грудні 2021 року призову на строкову військову службу.
- Схвалили проєкт Міської програми залучення молодих лікарів на роботу та забезпечення їх службовим житлом, зробивши можливим не тільки купувати готове житло, а й реконструювати наявне. У програмі заклали 1 млн грн на 2021 рік для капремонту приміщення по вул. Шевченка, 16 А (колишній районний відділ освіти) з метою створення там 5 квартир для медиків. Тепер ці зміни мають затвердити депутати на сесії.
- Вирішили провести безоплатний поточний ремонт квартири особи з інвалідністю внаслідок війни I групи Ковальчуку Б.Д.
- Вирішили оголосити та провести конкурс на заміщення вакантних посад директорів КП «Глухівський водоканал» та «Житловий комунальний центр».
З цими та іншими рішеннями можна ознайомитись на офіційному сайті Глухівської міської ради у розділі «Документи»

 
 
 
 

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області