НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ ТРЕБА ВИРІШУВАТИ

 

18 вересня відбулася позачергова сесія міської ради сьомого скликання.
На початку засідання традиційно ухвалили низку питань, які стосуються регулювання земельних відносин. Далі внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста Глухова на 2019 рік та наступні 2020-2021 роки. Мова йшла про доповнення переліку вулиць, де планується зробити реконструкцію мереж вуличного освітлення (вул. Комунальна, пров. Комунальний; вул. Олександра Безбородька; Спортивна; вул. Садова; вул. Короленка; пров. Веригінський; вул. Есманський шлях; с. Сліпород, вул. Петрусенка).
Серед іншого депутати затвердили граничну чисельність структурних підрозділів відділу освіти Глухівської міської ради. Питання ж створення комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Глухівської міської ради Сумської області зняли з розгляду й відправили на доопрацювання.
Нарешті вирішили давню проблему, що стосувалася організації спортивних змагань. Під час засідання ухвалили рішення про забезпечення харчуванням і лікарськими засобами учасників фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів. У його рамках затвердили порядок забезпечення харчуванням і лікарськими засобами та виробами медичного призначення спортсменів учасників фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів за рахунок коштів міського бюджету м. Глухова, а також граничні норми витрат на харчування учасників і граничні грошові норми витрат на забезпечення спортсменів-учасників лікарськими засобами та виробами медичного призначення.
Також внесли зміни до Комплексної міської програми «Правопорядок на 2018-2022 роки». У межах фінансування зробили перерозподіл коштів для забезпечення діяльності загонів територіальної оборони. Передбачили кошти на перевезення військовозобов’язаних до місця проведення навчальних зборів, послуги по забору та проведення лабораторних досліджень зразків біологічних матеріалів (ПЛР-тести), оплату послуг з електропостачання.
Насамкінець затвердили Положення про управління соціального захисту населення Глухівської міської ради у новій редакції.

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області