УСЕ НАЙКРАЩЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З СІМ’Ї

 Сім’я – джерело любові, добра, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій людських взаємин. Міцна та дружна українська сім’я, в якій звучить дитячий сміх, панує злагода і мир – запорука сильної та успішної держави.

Прийняти дитину в сім’ю, виховати її як свою – це важливий крок. І саме такі родини повинні відчувати постійну підтримку влади. Нині в Глухові успішно функціонує п’ять прийомних сімей, в яких підростає тринадцять прийомних дітей. Також у місті на професійних засадах діє сім’я патронатних вихователів, яка опікується дітьми з сімей, котрі опинилися в складних життєвих обставинах.

 

simya Сьогодні, в Міжнародний день сім’ї, секретар міської ради Юрій Бурлака з працівниками служби у справах дітей та відділення соціальної роботи для сім’ї, дітей та молоді завітали до цих сімей, щоб висловити слова вдячності батькам за тепло та турботу, з якою вони виховують прийомних дітей, за їх батьківську мудрість і щедру душу та побажати маленьким глухівчанам здоров’я та нових відкриттів, а батькам – гордості за своїх малюків.

А щоб дозвілля під час карантину було веселішим – підсолодили його смаколиками.

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області