ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ

 sessiy3

Депутати ухвалили рішення «Про внесення змін до рішення Глухівської міської ради від 18.02.2020 № 400 «Про бюджет міста Глухова на 2020 рік»».

Збільшено дохідну частину загального фонду бюджету міста майже на 342 тис. грн. (субвенція з місцевого бюджету на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров'я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету). Кошти планують витратити на централізовані заходи з лікування хворих на цукровий і нецукровий діабет.

Збільшено дохідну частину спеціального фонду бюджету міста на 2 млн 200 тис. грн (субвенція з місцевого бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту й утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету). Гроші витратять на ремонт доріг.

За рахунок економії коштів загального фонду планується виготовити проектно-кошторисну документацію на термомодернізацію ДНЗ «Світлячок».

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області