НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

 

Відділенням соціальної роботи для сім`ї, дітей та молоді територіального центру соціального обслуговування населення Глухівської міської ради продовжується консультування, підтримка отримувачів послуг у телефонному режимі, проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед сімей, осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, про ознаки захворювання COVID-19, його симптоми, правила індивідуального захисту, алгоритму дій у разі наявності у батьків або дитини ознак захворювання. Ситуація в родинах, які знаходяться під соціальним супроводом, щоденно контролюється в телефонному режимі.

В разі потреби здійснюється відвідування сімей з дотриманням санітарно-епідемічних норм, шляхом співпраці з інспектором з ювенальної превенції Глухівского відділу поліції Крістіною Демченко було здійснено перевірки сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах. Окрім перевірки умов проживання, виховання та розвитку дітей, проводиться роз'яснювальна робота з батьками та дітьми щодо необхідності дотримання карантинних обмежень, встановлених Кабінетом Міністрів України.

Формат роботи змінився, але ризиків сімейного неблагополуччя стало більше. Надання соціальних послуг не припиняється. Відділення соціальної роботи для сім`ї, дітей та молоді територіального центру працює і надає послуги в нових умовах та з особливою увагою до людини.

Звертайтеся за телефоном 3 – 28 -73 до відділення соціальної роботи для сім`ї, дітей та молоді територіального центру соціального обслуговування населення Глухівської міської ради для ситуацій, коли:

- в сім’ї склалися такі обставини, які вона не може самостійно подолати;

-вчиняється домашнє насильство;

-дорослі не виконують батьківські обов’язки, виявляють жорстоке поводження з дитиною, ігнорують її потреби та залишають без нагляду.

       За інформацією територіального центру соціального обслуговування населення Глухівської міської ради

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області