До уваги платників податків !!!

Глухівська ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області доводить до відома платників об’єднаних територіальних громад, які виявили бажання отримати електронний цифровий підпис у Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС. В ЦОП  Глухівської  ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області здійснюється  попередній запис для отримання у Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС електронних довірчих послуг.
Попередній запис здійснюється за адресою: м. Глухів, вул. Вознесенська, буд 21 а, 1-й пов.,  примiщення ЦОП,  телефони  для запису та консультацій  (05444) 2-51-50.
Режим роботи ЦОП  Глухівської  ДПІ Головного управління ДПС:
понеділок – четвер з 08 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв.;
п’ятниця – з 08 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.;
перерва на обід – з 12 год. до 12. год. 45 хв.
Перелік реєстраційних документів для отримання ЕДП, з яким можливо ознайомитись у розділі «Отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних РРО» офіційного інформаційного ресурсу Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС (https://acskidd.gov.ua/etrusted-services), обравши відповідну категорію. 

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області