З ДНЕМ МІСТА, ГЛУХОВЕ!

Шановна громадо! Дорогі жителі Глухова і гості міста! Вітаю усіх нас зі святами і зичу всього найкращого
Серед усіх свят День міста вирізняється особливою атмосферою, масовістю, культурно-розважальними заходами. Цей день шанований усіма глухівчанами різних поколінь, адже він складається фактично із трьох дат: річниці визволення Глухова від фашистської окупації, Дня знань і власне Дня міста.
Тож у першу чергу вклоняємось доземно перед ветеранами Другої світової війни, поколінням дітей війни, нетлінною пам’яттю всіх загиблих.
Особливі слова адресуємо нашим школярам і студентам, які скоро будуть визначати долю нашого міста: вчіться, розвивайтесь, набирайтесь мудрості!
Бажаю, щоб милий і рідний Глухів, наша мала Батьківщина, завжди залишався для кожного джерелом краси і гордості. Разом із енергійними, талановитими і небайдужими мешканцями ми робитимемо все можливе, щоб місто ставало перлиною і наповнювалось життям.
Недавно місто стало центром дуже колоритної і туристично привабливої громади із славною історією. У нас багато планів для розвитку території і підвищення добробуту земляків.
Головне – зуміти згуртуватись по-справжньому, чути один одного, єдиною громадою підтримувати наших воїнів-захисників, які сьогодні стоять горою за нашу незалежність.
Ми святкуємо у непростий для нашої держави час, коли триває неоголошена російсько-українська війна, і тому бажаємо кожному родинного благополуччя, міцної віри, натхнення для безкорисливого служіння малій Батьківщині.
gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області