ЧАС ГОТУВАТИСЬ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

На апаратній нараді при міському голові, як і зазвичай, підведено підсумки проведеної роботи за тиждень.
25.05.2021 1
У ході обговорення поточних питань діяльності громади Надія ВАЙЛО зауважила, що опалювальний період 2021 – 2022 року повинен пройти безперебійно. Окрім того, наголосила на нагальній необхідності вирішення питання зменшення заборгованості населення за теплопостачання. Запропонувала вивчити досвід інших громад щодо оптимізації витрат на енергоносії. Надала доручення організувати проведення розширеної наради про перспективу проходження опалювального сезону 2021-2022 років та вжиття заходів бюджетними установами щодо оптимізації витрат на енергоносії.
25.05.2021 2
Також з метою уникнення погіршення епідеміологічної ситуації на території громади міський голова запропонувала здійснювати ретельний контроль з особами, які перебувають на самоізоляції.
Завідуюча Глухівського відділу Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України Марина Матвієнко проінформувала присутніх про епідеміологічний поріг та показники захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, та новий штам коронавірусу під назвою «Дельта», який почав швидко розповсюджуватися територією України.
25.05.2021 3
Марина Леонідівна зауважила про те, що Глухівське відділення Шосткинського районного відділу ДУ «Сумський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» проводить постійний епідеміологічний нагляд (спостереження) за станом інфекційної захворюваності на території міста та району.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області