Важливі питання обговорювалися на апаратній нараді

ОБСЛУГОВУВАННЯ УКРАЇНСЬКОЮ

На апаратній нараді у понеділок, 18 січня, міський голова Надія Вайло нагадала, що 16 січня 2021 року набула чинності стаття 30 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», яка говорить, що державною мовою мають звертатися до споживачів в усіх сферах обслуговування.

«Якщо хтось до сих пір не вивчив – то вчіть! З власного досвіду можу сказати, що це неважко. Коли починаєш говорити українською, то десь на генетичному рівні знаходяться потрібні слова», -наголосила Надія Вайло.

ЧЕКАЮТЬ ПРОПОЗИЦІЙ ВІД ВУЛИЧКОМІВ

До кінця тижня голови квартальних комітетів та старші багатоквартирних будинків можуть подати свої пропозиції щодо благоустрою територій. Про це йшла мова на апаратній нараді під головуванням Надії Вайло. Зокрема, голова громади озвучила, що після зустрічі з усіма представниками самоорганізації населення в кінці грудня минулого року тільки двоє-троє подали до міської ради пропозиції. Невже у місті ніде нема проблем? Адже щоб ремонтувати чи будувати влітку, вже зараз треба мати чітке розуміння обсягів робіт.

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області