Оцінка якості реабілітаційних послуг

З метою внутрішнього моніторингу та оцінки якості соціальних послуг, що надаються Глухівським міським центром комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю в управлінні соціального захисту населення Глухівської міської ради була створена комісія та затверджений її склад. До комісії увійшли заступник начальника управління, директор реабілітаційного центру , педагогічні, медичні працівники центру , а також батьки дітей та осіб з інвалідністю, які отримують реабілітаційні послуги. На виконання наказу Мінсоцполітики України від 27.12.2013 року №904 «Про затвердження методичних рекомендацій з проведення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг» був розроблений опитувальник та проведене анкетування серед батьків і законних представників дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю протягом 2020 року.

ocinka

У приміщенні реабілітаційного центру проведене засідання вищезгаданої комісії де опрацьовано 152 опитувальника . За період проведення оцінки скарг не зареєстровано . Протягом року до книги відгуків та пропозицій занесені 16 подяк , а також   102 подяки занесені до опитувальників що становить 78 % від загальної кількості отримувачів послуг.

За узагальненими результатами якість реабілітаційних послуг отримує оцінку «Добре». Враховуючи пропозиції та зауваження батьків був розроблений план на 2021 рік по розширенню реабілітаційних послуг .

Тамара Ярина , директор реабілітаційного центру

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області