Привітання секретаря міської ради з Днем захисника Вітчизни!

 Шановні глухівчани!

Відповідно до Указу Президента України в день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо захисників рідної землі й вітаємо тих, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною й увінчаних нагородами фронтовиків до молоді, яка змушена сьогодні одягати військову форму, для того, щоб захищати нашу Батьківщину, рідні домівки!

Щиро дякую кожному воїну – захиснику України за звитягу та героїзм, за справжній український бойовий дух, які вони щоденно проявляють, захищаючи свободу, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

У цей величний день ми просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство захисників України й подарувати їм міцне здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні.

Зі святом, глухівчани!!! Щиро бажаю Вам мирного неба та родинного благополуччя, успіхів у всіх Ваших справах та починаннях, здійснення планів і виконання поставлених завдань, міцного та надійного тилу! І нехай кожен день Вам приносить тільки радість!

З повагою

Секретар Глухівської міської ради                                              Юрій БУРЛАКА

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області